Bruid

Op de mooiste dag van je leven, je trouwdag, moet alles kloppen, moet jij stralen en heerlijk kunnen genieten. Daar helpen wij je graag bij.

Proefkapsel/proefmake-up

Het laatste waar jij je zorgen om moet maken, op de ochtend van de bruiloft, is je kapsel en je make-up. Maak daarom ruim van te voren een afspraak voor een proefkapsel en proef make-up bij je favoriete kapper/ visagiste of bij onze bruidsstyliste.

Zij nemen graag de tijd om samen met jou, jouw wensen door te nemen. Vertel ons wat voor soort jurk en welke sieraden je gaat dragen. Heb je zelf ideeën of haaraccessoires die je graag wilt gebruiken zoals een diadeem of Tiara? Neem die dan mee zodat wij meteen kunnen kijken hoe wij dat kunnen combineren.

Je hebt bij ons de mogelijkheid on haarsieraden, sluiers, bruidsjurken en bruidslebsat te kunnen huren. Wil je iedereen verrassen met langer of voller haar? Dat kunnen wij voor je regelen met extentions. Maar ook een flip-in-hair behoort tot de mogelijkheden waarmee je in een handomdraai langer haar kunt creëren. Onze missie is duidelijk; jouw dromen werkelijkheid maken. Voor een proefkapsel nemen wij dan ook ruim de tijd.

Bruidskapsel/bruidsmake-up

Ben je niet in de gelegenheid of is het niet praktisch om op de dag zelf naar onze salon te komen? Het is ook mogelijk om op de dag(en) van je bruiloft jouw haar en je make-up en eventueel dat van je familie/vrienden, best-vrienden en getuigen aan huis of op locatie te verzorgen.

Wil jij iemand bruidsarrangement cadeau geven? Dat kan uiteraard met onze cadeaubon. Wil je meer informatie over bruidskapsels en bruidsvisagie of voor arrangementen op maat of op locatie? Neem dan even telefonisch contact op voor een afspraak of laat een berichtje achter op coiffure.paris@home.nl

Werkwijze

Wij leggen graag onze afspraken vast in een schriftelijke overeenkomst. Mochten wij een overeenkomst met je sluiten, zal deze pas gelden als er een aanbetaling van 50% van de afgesproken prijs heeft plaats gevonden. Reiskosten zijn afhankelijk van de locatie en reistijd.

Indien je nog vragen hebt, kun je contact met ons opnemen.

* Prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief eventuele reiskosten.