Bruidskapper

Voor uw bruidskapsel wilt u een ervaren bruidskapper. Bij uw mooiste dag hoort ook het mooiste kapsel. Loubna Karim van Coiffure Paris is als bruidskapper gespecialiseerd in de mooiste opgestoken kapsels. Krullen, straighten, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Daarnaast kan zij als visagiste ook uw bruidsmake-up verzorgen.

Tot in de puntjes verzorgd

Op uw bruiloft wilt u er stralend uitzien. U besteedt veel tijd aan het regelen van deze dag. Alles wordt tot in de puntjes geregeld en verzorgd. De jurk is voor de bruid misschien wel het belangrijkste. Uw haar is zeer belangrijk om het plaatje compleet te maken. Zorg daarom voor een ervaren en deskundige bruidskapper.

Proefsessie

Maak nu een afspraak voor een proefsessie. Tijdens deze sessie bespreken we uw wensen en voorkeuren. Het is fijn als u een plaatje of foto van uw jurk meeneemt. Daarna gaan we wat kapsels uitproberen tot het gewenste kapsel ontstaat. Wanneer u tevreden bent leggen we het kapsel vast. Op uw bruiloft komt onze kapster naar u toe op de afgesproken tijd en zorgt dat u helemaal tot in de puntjes verzorgd op uw bruiloft verschijnt. Wilt u ook visagie? Als u dit vooraf aangeeft dan kunnen we tijdens de proefsessie ook alvast uw bruidsmake-up uitproberen.

Wilt u een afspraak maken bij Coiffure Paris voor een proefsessie? Neem dan contact met ons op. Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 9.00 uur geopend. Op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag tot 18.00 uur en op zaterdag sluiten wij om 14.00 uur. Op zondag en maandag zijn wij gesloten.