Bruidsmake up

Op uw trouwdag wilt u er natuurlijk op uw mooist uitzien. Dat betekent mooi haar maar ook een mooie bruidsmake up. Coiffure Paris kan dit voor u verzorgen.

Geen stress over uw haar en make up

Niemand wil een gestresste bruid zijn. Het beste kunt u ruim op tijd een afspraak maken voor een proefkapsel en proefmake-up. Zo weet u bijtijds hoe er op uw mooiste dag uit zult zien en is er ook nog genoeg tijd voor eventuele aanpassingen. Heeft u zelf ideeën voor uw bruidsmake up? Neem gerust plaatjes en foto’s mee van wat u mooi vindt. Wilt u een wat zwaardere make up of juist licht? Wat uw wensen ook zijn, Coiffure Paris zorgt voor een stralende bruidsmake up. Wij maken uw dromen werkelijkheid.

Uw kapper en visagist op locatie

Heeft u op uw trouwdag geen tijd om naar de salon te komen voor uw make up? Geen probleem, wij kunnen ook bij u op locatie komen om uw bruidsmake up te verzorgen. Wilt u ook uw haar door ons laten opsteken? Dat is ook mogelijk. Onze ervaren bruidskapper zorgt voor de mooiste opgestoken bruidskapsels. Het is mogelijk om op locatie ook het haar en de make up van de bruidsmeisjes, moeder van de bruid en/of bruidegom en eventuele andere familieleden en vriendinnen te verzorgen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Maak nu uw afspraak

Wilt u ook uw bruidsmake up door Coiffure Paris laten verzorgen? Maak dan een afspraak voor een proefmake up. Neemt u ook een plaatje van uw bruidsjurk mee? Dan weten we welke stijl hierbij past en kunnen we hier rekening mee houden.