Na jarenlange ervaring in het opsteken en visagie, en verschillende cursussen in het buitenland gevolgd te hebben heeft Loubna Karim besloten om haar kennis en kunde te delen met jonge talenten.

De Cursus Opsteken en visagie is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd of vooropleiding. Het is een mooie aanvulling op een vakdiploma uit de Beauty Branche. Niet alleen kappers ervaren dit als nuttig, maar ook schoonheidsspecialisten en visagisten hebben hier baat bij.

Basiscursus Opsteken

Basiscursus Opsteken worden gegeven in kleine groepen en zijn praktijkgericht. U leert basis opsteektechnieken waar u onwijs veel kapsels mee kunt gaan realiseren.

Lees meer

16 avonden cursus bridal all in one

Tijdens deze cursus wordt een breed scala aan technieken behandeld: van basiskennis en voorbereiding van het haar en gezicht, tot ingewikkelde bruidskapsels en bruid make-up.

Lees meer

Seminar Arabisch make-up

Arabische make-up (Arabic make-up) kenmerkt zich door het oogpotlood en het accentueren en het liften van de ogen. Op subtiele, maar toch opvallende wijze wordt de Arabische make-up aangebracht.

Lees meer

Opsteken voor gevorderden (Bruidskapsels)

Deze cursussen zijn een goede start voor beginners, of juist een speciale aanvulling voor gevorderden. De cursus duurt 2 dagen.

Lees meer

Cursus visagie

Deze cursussen zijn een goede start voor beginners, of juist een speciale aanvulling voor gevorderden. De cursussen duren 8 dagdelen.

Lees meer