Goedkope kapper Venlo

Goedkope kapper in Venlo

Bent u op zoek naar een goedkope kapper in Venlo? Coiffure Paris hanteert betaalbare prijzen. Niet alleen voor standaard kappersbehandelingen zoals wassen, knippen en drogen maar voor voor andere behandelingen zoals kleuringen, stijlen en permanenten. Bij Coiffure Paris krijgt u waar voor uw geld.

Niet alleen wordt u goed en vakkundig geknipt door een ervaren en gediplomeerde kapper, u krijgt bij ons ook deskundig en eerlijk advies. Ook maken wij gebruik van kwaliteitsproducten, zoals Agadir Argan Oil.

Agadir Argan oil

Arganolie wordt gewonnen uit de vrucht van de arganboom. Deze boom groeit in Marokko. Arganolie wordt ook wel het “goud van Marokko” genoemd. Door de werking van vitamine E, omega 3 vetzuren en antioxidanten heeft arganolie vele verzorgende eigenschappen. Agadir Argan Oil bevat 100% pure en gecertificeerde argan olie. Het repareert, verzacht en versterkt door, breekbaar, pluizig en beschadigd haar. De olie is niet vet en beperkt te droogtijd met 40 tot 50%. Vrij van alcohol, parabenen en sulfaat. De verzorgende formule werkt ook goed voor een droge en geïrriteerde hoofdhuid. U kunt de Agadir Argan Oil bij uw goedkope kapper in Venlo kopen om ook thuis uw haar optimaal te verzorgen.

Wilt u een afspraak maken bij Coiffure Paris, uw goedkope kapper in Venlo? Neem dan contact met ons op. Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 9.00 uur geopend. Op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag tot 18.00 uur en op zaterdag sluiten wij om 14.00 uur. Op zondag en maandag zijn wij gesloten.