Harsen Venlo

Harsen in Venlo

Zoekt u een salon om te harsen in Venlo? Bij Coiffure Paris kunt u ongewenst haar door middel van hars laten verwijderen. Bij het harsen in Venlo wordt het haar met de wortel weggehaald waardoor het langer wegblijft. U kunt bij ons het gehele lichaam laten harsen. Bijvoorbeeld het gelaat, armen en benen, oksels en bikinilijn. Harsen geeft de garantie dat het haar wekenlang wegblijft. Geen stoppels, geen jeuk en geen ingegroeide haren. Een brazilian wax is ook mogelijk. Deze behandeling wordt alleen bij vrouwen uitgevoerd.

Gelnagels laten zetten

Naast harsen in Venlo kunt u bij Coiffure Paris ook gelnagels laten zetten. Allereerst analyseren wij uw nagels om te bepalen welke soort het beste gebruikt kan worden. Daarna worden de nagels voorbehandeld: ontvetten, ontsmetten en stofvrij maken. Vervolgens wordt een sjabloon of passende tip aangebracht om uw eigen nagels te verlengen. Bij een tip wordt de overgang van de tip naar de eigen nagels onzichtbaar gevijld. De gel wordt vervolgens in verschillende lagen op de nagels aangebracht. Daarna moet de gel uitharden onder de UV lamp. Vervolgens kunt u kiezen voor een kleurgel, nail art of french manicure. Als laatste wordt een UV top gel aangebracht voor extra glans.

Afspraak maken

Om een afspraak te maken kunt u even bellen of een mailtje sturen. Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en acties? Volg ons dan op Facebook. Coiffure Paris is van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur geopend. Op zaterdag zijn wij van 9.00 tot 14.00 uur geopend.