Kapper in Venlo

Coiffure Paris is een kapper in Venlo. U kunt hier niet alleen terecht voor wassen, knippen en drogen maar ook voor diverse kleurbehandelingen, permanent, keratine behandeling, gelnagels en waxen. Ook geeft Coiffure Paris diverse cursussen op het gebied van opsteken, bruidskapsels en visagie.

Keratinebehandeling

Kerthyrapie is een keratinebehandeling van Diora. Deze behandeling is intensief en conditionerend en maakt het haar gezonder, zachter, glanzender en makkelijker handelbaar. Het haar wordt glad maar niet volledig stijl. Onze behandeling bevat natuurlijke keratine, fruitextracten, essentiële vitaminen, mineralen en oliën. Pluis en droog haar wordt grondig aangepakt en het resultaat houdt maanden lang aan. De structuur van het haar wordt niet veranderd. Hierdoor is de behandeling niet schadelijk voor het haar maar wordt het juist gevoed en versterkt. De keratinebehandeling duurt bij uw kapper in Venlo ongeveer 2 uur.

Waxen

Waxen is het verwijderen van ongewenst haar. Bij Coiffure Paris waxen wij het hele lichaam zoals het gelaat, armen en benen, oksels en bikinilijn. Waxen geeft de garantie dat het haar wekenlang wegblijft. Geen stoppels, geen jeuk en geen ingegroeide haren. Een brazilian wax is ook mogelijk. Deze behandeling wordt alleen bij vrouwen uitgevoerd.

Openingstijden

Bent u op zoek naar een kapper in Venlo met een uitgebreid aanbod van aanvullende behandelingen? Dan bent u bij Coiffure Paris aan het juiste adres. Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 9.00 uur geopend. Op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag tot 18.00 uur en op zaterdag sluiten wij om 14.00 uur. Op zondag en maandag zijn wij gesloten.