Kappersschool in Limburg

Coiffure Paris is een kappersschool in Limburg. Bij ons kunt u verschillende cursussen volgen om uw kennis te vergroten, te verbreden of te verdiepen. Ook als ervaren kapper is het goed om regelmatig bij te scholen om op te hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken. Of om nieuwe dingen te leren die van meerwaarde kunnen zijn in het kappersvak zoals visagie of bruidskapsels. Bij Coiffure Paris, de kappersschool in Limburg onder leiding van Loubna Karim, kunt u verschillende cursussen volgen.

Arabische make-up

Een van deze cursussen is de seminar Arabische make-up. Arabische make-up maakt veel gebruik van het oogpotlood. De ogen worden geaccentueerd en gelift. Deze make-up wordt subtiel maar opvallen aangebracht. Deze make-up stijl benadrukt de ogen en geeft een sensuele uitstraling. Het is een stijl die geschikt is voor elk type gezicht en wordt daarom gedragen door zowel Arabische vrouwen als vrouwen met andere etnische achtergronden. Tijdens de les leert u verschillende Arabische stijlen toe te passen die afgeleid zijn van verschillende Arabische culturen en achtergronden. Tijdens de cursus neemt u zelf make-up, kwasten, lotion en tonic en materialen om het gezicht te reinigen mee.

Naast de cursus Arabische make-up geven wij ook cursussen in bruidskapsels, opsteken en visagie en is er een uitgebreide cursus die alle onderdelen behandeld.

Aanmelden

Aanmelden voor deze en onze andere cursussen aan de kappersschool in Limburg kan via het aanmeldformulier. Wilt u meer informatie over onze seminars en cursussen? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen.