Kappersschool in Venlo

Als kapper bijscholen bij een kappersschool in Venlo? Dat kan bij Coiffure Paris! Ook als ervaren kapper is het goed om regelmatig bij te scholen om op te hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken. Of om nieuwe dingen te leren die van meerwaarde kunnen zijn in het kappersvak zoals visagie of bruidskapsels. Bij Coiffure Paris, kappersschool in Venlo onder leiding van Loubna Karim kunt u verschillende cursussen volgen.

Opsteken

In de seminar opsteken worden in 2 dagen van 5 uur per dag allerlei soorten opsteektechnieken. We behandelen diverse technieken om het haar vast te zetten, touperen en vormgeving. U leert werken met verhogingen en het gebruik van opvulstukken. Een kapsel maken van kunsthaar en het gebruik van haarnetjes en slag leggen wordt ook behandeld in dit seminar. U leert arabische bruidskapsels maken en moderne opsteek modellen. De cursus vindt plaats in kleine groepen en is praktijkgericht. U dient uw eigen spullen mee te nemen. U hoeft geen model mee te nemen. U kunt werken op het oefenhoofd van Coiffure Paris. Na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat.

Naast de cursus opsteken geven wij ook cursus bruidskapsels, arabische make-up en visagie en is er een uitgebreide cursus die alle onderdelen behandeld.

Aanmelden

Aanmelden voor deze en onze andere cursussen aan de kappersschool in Venlo kan via het aanmeldformulier. Wilt u meer informatie over onze seminars en cursussen? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen.