Kapsalon te Venlo

Een kapsalon in Venlo die meer biedt dan alleen de bekende kappersbehandelingen? Dan kunt u terecht bij Coiffure Paris. Natuurlijk wassen, knippen, föhnen, stylen, kleuren en permanenten wij uw haar met heel veel plezier. Onze ervaren en gediplomeerde kappers staan voor u klaar in onze kapsalon in Venlo. Wilt u iets anders met uw haar maar weet u niet precies wat u goed staat? Ook daarin kunnen wij u adviseren. We luisteren naar uw wensen en kijken naar uw haar, de structuur en de conditie. Ook horen wij graag hoeveel tijd u wilt besteden aan uw haar qua verzorging en styling. Op basis daarvan adviseren wij u een nieuwe coupe of kleur die past bij u en uw wensen.

Kleurbehandelingen

U kunt bij Coiffure Paris, kapsalon in Venlo, terecht voor diverse kleurbehandelingen. We kleuren met de producten van Matrix. Matrix heeft 3 kleurcollecties. Welke collectie voor u het meest geschikt is, hangt af van uw wensen en de kwaliteit van uw haar.

Socolo is een permanente haarkleuring met het geavanceerde, diep verzorgende cara-oil conditioning complex. Er zijn drie kleurcollecties, de blended natural collection, reflect collection en special collection. Hiermee kunnen oneindig veel kleuren gecreëerd worden.

Color Sync is vrij van amonia en ook deze formule bevat het Cera-Oil complex waardoor de structuur en oppervlakte van het haar herstelt wordt. De haarvezel wordt en blijft beschermd. De dream age formule is geschikt voor vrouwen met een hoog grijspercentage. Deze formule bevat weinig ammoniak en geeft 100% grijsdekking en een rijke kleur met veel reflectie. Dankzij de pre softening technologie is deze formule ook geschikt voor het meer weerbarstige haar.