Kapsalon

Trends qua coupe en kleur worden op de klant afgestemd en vertaald naar wat gewenst en/of haalbaar is. De basis, het knippen van een goed vallende coupe, is een absolute must voor welk haartype dan ook. Met de keuze van de juiste kleur, al dan niet met low- of highlights, komt de vorm van de coupe volledig tot haar recht.

Als bruid kunt u bij ons terecht voor uw bruidskapsel, uw bruidsmake-up en voor de huur van uw bruidsjurk en bruidssieraden voor uw grote dag.Na alles naar tevredenheid met u te hebben doorgenomen, maken we een afspraak voor uw proefkapsel en proef make-up en komen we bij u thuis of op locatie om u klaar te maken voor de dag van uw leven.

We werken met en zonder afspraak en zijn ervan overtuigd dat prijs en kwaliteit in evenwicht moeten zijn. Wij werken met haarvriendelijke en ammoniavrije kleuringen en gaan regelmatig naar trainingen om de tevredenheid van onze klanten te kunnen waarborgen.

Coiffure Paris Hairstyling and more is meer dan alleen een kapsalon. U kunt bij ons terecht voor al uw haarbehandelingen, gelnagels, harsen, visagie, cursussen en workshops , epileren en verven van wenkbrauwen en bruidsstyling. Dat laatste maakt ons uniek.