Harsbehandeling

 

Harsen of waxen is een van de meest populaire manieren van tijdelijke haarverwijdering. Zoals de naam al zegt, wordt er gebruikgemaakt van hars. Deze aangebracht wordt op de huid. De lichaamsharen komen vast te zitten in de hars. Vervolgens wordt de hars tegen de haargroeirichting in van de huid getrokken. De ingevangen haren worden hierdoor met wortel en al meegetrokken.

Het voordeel is dat de haren veel langer wegblijven, gemiddeld zo’n 3-8 weken. Bovendien groeien de haren terug met een dunnere en zachtere punt. Anders dan bij scheren, heeft u dus na het harsen geen last van harde stoppels. Bij regelmatig harsen bestaat de kans dat sommige haren helemaal niet meer terugkomen omdat het haarzakje waarin de haar groeit beschadigd is geraakt. Voor elke zone van het lichaam gebruiken we andere soort hars.

U kunt langskomen voor een hars behandeling als uw haren ongeveer 3 mm of langer zijn. Het is niet aan de raden om vlak voor of tijdens uw menstruatie een harsbehandeling te plannen. Tijdens deze periode is uw huid namelijk erg gevoelig.

Heeft u nog meer vragen over het harsen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat is waxen?
Waxen is het verwijderen van ongewenst haar.
Bij coiffure paris waxen wij het gehele lichaam denkend aan :

  • Gelaat
  • Armen en benen
  • Oksels
  • Bikinilijn

Waarom waxen?
Ontharing middels wax is er de garantie dat het haar weken lang wegblijft en de huid heerlijk zacht en schoon aanvoelt. En hoe fijn klinkt dit: geen stoppels, geen jeuk én geen ingegroeide haren!

Brazilian waxing
De meest bekende en populairste waxbehandeling is verreweg de Brazilian wax. Hierbij wordt de gehele schaamstreek onthaard en deze behandeling wordt uitgevoerd alleen bij vrouwen.

Voor meer informatie hierover of U wilt een afspraak maken, neemt u contact met ons.

 

hars2.0