Kleurbehandelingen

 

We kleuren met Matrix, de grootste haarverf producent van Amerika. Matrix heeft drie kleurcollecties die we kunnen afstemmen op de wens en haarkwaliteit van de klant.

20150607020315

 

SOCOLOR.beauty is de permanente crème haarkleuring met het geavanceerde, diepverzorgende Cera-Oil Conditioning Complex. Dankzij de 3 kleurcollecties: Blended Natural Collection, Reflect Collection en Special Collection kunnen oneindig veel kleuren worden gecreëerd inclusief grijsdekking.

Color SYNC ( amoniavrij ) bevat het Cera-Oil Complex dat de oppervlakte en de structuur van het haar herstelt en de haarvezel van kleurbehandeling tot kleurbehandeling helpt beschermen. Het kleurenpallet van Color SYNC varieert van naturel tot extreem rood, waarmee bijna elk kleurresultaat kan worden gecreëerd.

Dream.Age is ontwikkeld met een formule die weinig ammoniak bevat, 100% grijsdekking geeft en een rijke kleur met veel reflectie creëert, zelfs op het meest weerbarstige grijze haar dankzij de Pre-Softening technologie.

De stijlvolle vrouw van nu die een hoog grijspercentage heeft en graag een elegante, trendy kleur wil, kan dankzij Dream.Age de gewenste haarkleur krijgen met een volledige grijsdekking.