Keratine behandeling in Venlo

Bent u op zoek naar een professionele kapper voor een keratine behandeling in Venlo? Dan bent u bij Coiffure Paris aan het juiste adres.

Intensief en conditionerend

Bij Coiffure Paris kunt u terecht voor een keratinebehandeling van Kerathyrapy. Deze behandeling is zeer intensief en conditionerend. Het maakt het haar zachter, glanzender en beter handelbaar. De behandeling bevat natuurlijke keratine, fruitextracten, essentiële vitaminen, mineralen en oliën. Het haar wordt intensief verzorgd en pluis en droog haar zijn verleden tijd.

Maandenlang resultaat

Het resultaat van de keratine behandeling in Venlo houdt maandenlang aan. En in tegenstelling tot relaxers en straightening wordt de interne structuur van het haar niet veranderd. De behandeling is dus niet schadelijk voor uw haar maar versterkt het juist. De behandeling duurt twee uur.

Openingstijden

U vindt Coiffure Paris aan de Bisschop Hoensbroeckstraat 2 in Venlo. We zijn van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Van dinsdag tot en met vrijdag kunt u tussen 9.00 en 18.00 uur bij ons terecht. Op zaterdag zijn wij tussen 9.00 en 14.00 uur geopend.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor een keratine behandeling bij Coiffure Paris in Venlo? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer 077-3517747. U kunt ook het contactformulier op de website invullen of een mailtje sturen naar coiffure.paris@home.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en acties van Coiffure Paris? Volg ons dan op Facebook.